Over ons

Via deze weg willen wij jou eerst van harte welkom heten op de website van onze basisschool in Den Helder. Op onze school kunnen alle kinderen vanaf hun vierde levensjaar terecht. Gedurende de acht verschillende groepen zorgen wij ervoor dat jouw kind zich goed ontwikkelt. Na het doorlopen van acht groepen is een kind optimaal voorbereid om de stap naar het voortgezet onderwijs te kunnen maken. Wij werken met gediplomeerde leerkrachten die zich goed in kunnen leven in de kinderen. Hierdoor wordt altijd een optimaal lesklimaat gerealiseerd.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk basisonderwijs is. Kinderen leren hier namelijk veel belangrijke dingen die zij in de rest van hun leven kunnen gebruiken. Toch heeft nog lang niet iedereen zoveel verstand van het basisonderwijs. Er zijn immers genoeg mensen die er niet of nauwelijks mee in aanmerking komen. Met deze website willen wij het belang van goed basisonderwijs voor kinderen onderstrepen. Dit doen wij met behulp van verschillende artikelen. Zo vertellen wij jou uiteraard over het belang van basisonderwijs. Verder gaan we in op de leeftijd waarop kinderen naar de basisschool gaan en doorbrengen. Ook besteden we aandacht aan de verschillende niveaus binnen het basisonderwijs en kijken we naar het schoolsysteem in Nederland. Last but not least geven we nog een aantal handige tips voor mensen die net beginnen aan een carrière als leerkracht op een basisschool.

De informatie op deze website hebben wij gecreëerd op basis van onze eigen ervaringen. Alles is geschreven door leerkrachten en medewerkers van onze basisschool. Zij weten immers het beste hoe het eraan toegaat binnen het basisonderwijs. Wij hopen dat jij wat aan deze informatie hebt en wensen je in ieder geval veel leesplezier.